Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läppstift och latex

Latex kryper runt min kropp
Letar sig fram över huden
Naken som en präst inför gud
Söker efter din röst

Nära ett hav av känslor
Tillsammans övar vi skalor
Sjunger vår lov för livet
När andra skakar galler

Vill du veta min hemlighet?
Suktar du också efter närhet?
Välj ett steg mot snåriga buskar
Sök dig bort från leende charader

Där ligger ett läppstift på golvet
Det bär spår av vår tid tillsammans
Sluter mina ögon och dör
Varje gång du ringer på min dörr




Fri vers av Pierre Ström
Läst 179 gånger
Publicerad 2016-08-09 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström