Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fest hos någon annan igen

Vill leva konstant lördag
Adrenalin under ögonlocken
Sömn är överskattat
Orkar inte träffa dig idag eftertanke

Om du inte kan bjuda mig kalas

Är jag inte intresserad.

Alkohol dränker tristessen
Alla dagar lika bra
Alla dagar samma sak.

Trånar, kräver, älskar

Känna nytt för egen överlevnad




Fri vers (Fri form) av Osannolika
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-11 11:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar

adrenalin, händelser, nyheter, passioner

var dag
2016-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Osannolika