Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara?

tiden är i otakt med mig

eller jag med den

 

det är tidigt och

för sent på en gång

 

luften ger syre samtidigt

som den kväver mig

 

rättvisan finns inte

så som vi tänkt oss den

 

och inget finns att vinna

på att lägga korten på bordet

 

det blir bara ännu mörkare

påminner mest om ett slag

 

hammaren prickar hjärnan

i sekunden efter släpper vi

taget om precis allt som är




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-12 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP