Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu flyger vi!

en fredlig fredag

som sig bör

väntar bara på

att åskmolnen ska fly

lämna plats för ljusare vyer

 

efter sol kommer regn

det säger man självklart

efter regn kommer sol

ja förhoppningsvis nästan

nästan alltid något lite

i alla fall

 

tankarna vandrar

sin egen väg precis

när vi tror vi fångat dem

i en knuten näve

i morgon kommer

den vansinniga lördagen

 

en del tar på sig tofflor

andra dansskor eller en 

het gaspedal i en skrikande motor

andra letar i soptunnan efter matrester

 

det tycks inte finnas några gränser

för vad händer och fötter kan hitta på

oavsett väder och vind och landsände

hoppa gärna på rekreationståget

om skorna håller och väskan är med

håll utkik efter andra öppna ögon

i villervallan av så många tvåbenta

så man blir alldeles snurrig 

när man försöker koncentrera sig

på sökandet av just de ögonen




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-12 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP