Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom känn

Kom

Kom känn 

Känn detta heliga hjärta

Innan jag går sönder 

I explosioner som inte är mina

Och 

Innan du hinner höra mitt namn 

Känn mina händer om ditt ansikte 

Ett famlande regn genom din kropp

Och solen nedan oss

Innan du förstår mina skådespel

Förförs av mina illusioner 

Kom

Var med mig 

Kom med mig 

Innan du avslöjar allt som är fel

Låt mig gå sönder ifred 




Fri vers (Fri form) av Osannolika
Läst 373 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-12 20:27



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Jag tjänar dig
2016-08-12

  Judas Ekholm VIP

2016-08-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt eggandes
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Osannolika