Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du äter upp honom

Vet du hur det är?

Jag hör fortfarande hans gråt
I oljud
Oljudet hör fortfarande mig


Uppmanade
Berätta
Visa mig
Känn mig
Men jag var inte redo
Att se det

Vet du hur det är?
Att få se det ändå

Vara centimeter från bottenlös

Och jag öppnade dörren
Släppte honom till livet
Obarmhärtigt
För han var inte redo

Att gå

Du vet hur det är

Du åt honom levande




Fri vers (Fri form) av Osannolika
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-13 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osannolika