Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några tacksamhetens ord

Handen som höll min finns kvar inom räckhåll

Orden som tröstade mig lever fortfarande genom ekot

Löftet från kramen som omfamnade mig värmer än

Tack




Fri vers av me_we
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-17 16:39



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Rör
ande.
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

me_we
me_we