Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårflödet fungerar

Alldeles för bra

Det måste vara glappkontakt

Det är lördag jag ska iväg

och träffa vänner på lokal

 

Tar lite matrester

och ett pytteglas av

rosevinet i kylen

 

Vad händer då

Varifrån kommer

alla tårar och sorg

kan ingen vara så

snäll och operera 

bort den biten

så vet jag inte vad

som blir kvar av mig

 

Kanske en emigrerad

liten mygga med noll

känsloliv som bara stör 

och tar kål på hela smeten




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-20 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP