Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmen

hur mkt av kroppen som nu

är sänkt under vattenytan

det vet jag inte

 

näshålorna är fortfarande

öppna för intag av syre

 

men svagt kan jag ana

sirenernas skrik

 

eller om det är engelska

I surrender

PLEASE

 

men så plötsligt känner jag

på ena armen närmast ljuset

värmen av solens strålar

 

och jag ångrar mig

djupt för en så slapp

och hopplös önskan

 

i en kropp som lyst

av rödaste kampvilja

för det som är gott

 

det som vi kan

ge och ta emot i

största respekt

 

till allt som lever

och lyser av ljus

och kärlek




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-20 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP