Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets lotteri?

jag får bära min sorg själv

och dö bit för bit

dras in i hjälplösheten

 

men så är ju läget för

många utan att de

vet om det

 

trots att jag vet

om mina tillkortakommanden

i det som kallas för livet

 

så känns det väldigt trist

att jag inte kan göra så mycket

för att förhindra fortskridandet

 

men förmodar att min gurkmeja

och annat kan ha gjort sin oskadliga

förträffliga nytta i min kropp

 

om det nu är bra eller dåligt

det är jag inte kapabel själv

att avgöra i dagsläget

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-20 18:22



Bookmark and Share


  H.C.B
...på stigar går man aldrig själv, ty många steg har redan stigen stigit fram...
2016-09-06

  Quasimodo
Starka ord och tankar kring livet och dess mening med oss och varande här i tillvaron!
2016-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Starka text som berör!
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP