Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi måste

tillåta oss att snubbla

Att skrika ut smärta

när den anfaller

 

Ta emot kramar

om de kommer

och är mjuka, varma

 

Välmenande tankar

och känslor som 

öppnar upp är precis

vad vi alla behöver

 

Från start till mål

som vi inte själva

till hundra procent

kan välja hur gärna

vi än vill vara duktiga

 

Det verkar vara mer

tillfälligheter som avgör

hur hårt drogad man blivit

innan man föll och blev

skadad för resten av livet

(nyfikenheten fick sig

en rejäl smäll då )




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-06 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP