Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om!


känsla

Tänk om du kunde se
om du kunde känna det jag känner
om du kunde ana hur livet skulle bli

Tänk om vi kunde se framåt om vi kunde förändra
det som blev fel

Tänk vad allt skulle bli bra, att kunna förlåta
utan att känna osäkerhet
Dagen skulle kännas bra då glädjen skulle vara ärlig
ej en osäker påklistrad sådan

Jag skulle vilja vara den som kunde ge dom gåvorna
till mina barn ,för att dom skulle bli hela.
Min önskan!




Fri vers (Fri form) av Alprosen
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-11 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alprosen
Alprosen