Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagen


Mina tankar

Hej! I dag hoppas jag på sol och glädje
Vet att den blir vad jag gör av den.

Skall gå en promenad till söder och se människor gamla unga glada sorgsna fundersamma telefonpratande mobilpersoner

Vad har det blivit av oss ? dom flesta lever i mobilen numera den sociala biten
att ge ett ögonkast att känna att någon ser dig ett litet pirr att bli glad
den biten har försvunnit i vårat samhälle

Ditt liv finns i din mobil nu mera trist!

Men jag skall försöka att fortfarande ge någon den uppmärksamheten
ett ögonkast ett leende vilket jag vet det betyder så mycket för många att orka fortsätta


Alprosen




Prosa (Roman) av Alprosen
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-11 12:15



Bookmark and Share


  utavbarahelvete
Fint!
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Alprosen
Alprosen