Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet inte vad det är med mig

 

slutkörd

utbränd

ledsen

hjärtklappning

oro

 

inte känt så på ett tag men idag känns det så återigen

det enda jag försöker tänka är att andra dagar inte är så här!

 




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 237 gånger
Publicerad 2006-05-12 11:23



Bookmark and Share


  * Ammi *
snart är det sommar och semester, då får du tid till förändring...tid att tänka...och vila
2006-05-12

  PetraSally
just det - min devis som också står på min sida här, är:
"Nuet är aldrig representativt för resten av mitt liv"
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma