Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst

En höstpromenad genom min underbara stad
Nordens Venedig så mycket vatten broar och underbara parker och vackra gamla hus

Min kärlek till dig kommer aldrig att ta slut och jag vet att den är besvarad av dig min kära

Såå vackert vattnet glittrar i septembersolen båtarna glider fram under broarna

solen värmer med sina strålar

höstlöven singlar ner från träden och gör vackra avtryck på trottoarerna

Hur kan man annat än Älska dig du underbara stad


Alprosen




Prosa av Alprosen
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-13 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alprosen
Alprosen