Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frammåt eller Neråt

På sju hav seglar jag
det åttonde havet
stinker av skräp

Framåt kommer jag
fastän havet egentligen
leder neråt




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-13 21:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vilket hav stinker av skräp? det finns ju bara sju hav.
2016-09-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
välflytet!
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande