Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till mina tonårsdöttrar


En mors längtan

 

Längtar efter er så jag nästan kan dö ibland

blir avvisad ibland och det gör lite ont då

men vet att ni älskar mig och att det är nödvändigt

för er att slita er loss från mig

vet att ni alltid kommer att finnas för mig, att jag kommer att finnas för er

 

älskar er

ni som ger mig så mycket glädje och ibland även tårar

gråa strån och skrattrynkor kring ögonen

kram från er mamma




Övriga genrer av Helene Månsson
Läst 194 gånger
Publicerad 2006-05-12 14:17



Bookmark and Share


  PetraSally
jamevisst!!! vad ska jag säga??? du har så rätt så smärtsamt rätt!!
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma