Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det får aldrig gå smärtfritt


Tappade sugar

Varför är det alltid så att det ska krångla så fort det ska ske något som man sett fram emot?

Barnvakt och hundvakt ordnad för länge sedan.

Huset måste städas för vi ska åka bort och barnen vara hemma.

Maken hittar på allt annat möjligt och ungarna slåss.

De vet att mamma ska åka bort, separationsångest.

Vill ha mamma kvar hemma, inte borta.

Skjuts från barnens aktiviter är ordnat, lånar vår bil.

Ett jobbigt problem med bilen men som är lätt åtgärdat uppenbarar sig.

För maken har inte velat lyssna på sin hustru.

Har inte ens hunnit duscha och snart kommer barnvakten.

Städningen är inte heller klar.

Allt detta för att åka bort en helg.

Det känns inte värt det.

Vill bara gråta och stanna hemma.




Övriga genrer av Fialotten
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-05-12 14:19



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Fialotten!

Åk bara! Det löser sig. Felet med bilen är värre, men det går nog. Njut av att vara borta tycker jag. Men jag känner igen det här. I vår familj är det nog jag som är litet mer av den som vill ha allt i ordning. Hälsar Fredrik
2006-05-12

    HiFi
vem har separationsångest????????????? vem är det som inte visste det här redan i förväg???????????? bara undrar
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Fialotten
Fialotten