Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människa

Du kom till oss en tidig morgon som en liten söt nyponros
vi var överväldigade av din åsyn du lilla människa.

Du växer och blir större
åren går så fort vi hinner ej med

Du börjar visa din starka vilja vad du vill svårt att först alla gånger
Vad kom den ifrån så snabbt?
Människa
Vilken nyfikenhet och energi du besitter en otrolig stark drivkraft du fått.

Livet går vidare med dig och åren
saker förändras men din nyfikenhet
och energi har du kvar som en ledstjärna i ditt liv
du är så beundrad av din omgivning

Nu är du gammal och grå
men dina ögon lyser fortfarande nyfiket på världen
energin finns där om ej lika stark.

Du underbara människa




Fri vers (Fri form) av Alprosen
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-15 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alprosen
Alprosen