Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sten

 

en sten är en sten
men kan om vädret vill
bli ett sandkorn som vinden fångar
bli en myt som släpas upp och rullar ner
ja om vädret vill
kan den transformera sitt liv i en stenkross
eller ha tur och transporteras i en ficka för framtida bruk
men en sten är sten
i det hela taget en ny insikt
en utblick
värd att lägga bland de andra stenarna
som man inte längre bär




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 312 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-09-16 10:01



Bookmark and Share


  Mow Dean
Tycker om din känsla för språket - det känns så enkelt och lekfullt. Inspirerande.
2016-09-25

  lodjuret/seglare VIP
Just stenar och fickor
kan få killar och flickor
att älska det skakiga livet
det som är en givet
blott retningen är som stickor
2016-09-16

    Sefarge VIP
Av fragment
är vi alla komna
Stenrika utav
AgnesP lyrik
:)
2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP