Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett tufft förflutet

att höra dom orden
som pappa sa till mig
jag är stolt över dig

inte många med en styrka som du
inte många med en vilja
en kämparvilja som du

min pappa sa idag till mig
jag är stolt över dig




Fri vers av Malin Johansson
Läst 301 gånger
Publicerad 2004-09-22 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.