Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött kärlek

Jag har aldrig blivit
så förförd
förut.

Sömnen kom
och jag
föll pladask

I famnen
<3




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 298 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-21 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande