Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknaden och längtan, som likt en rytmisk blomma slår ut och fäller ihop sig, såsom själen mäktar med.


Ibland

Ibland saknar jag dig mer.

Ibland saknar jag dig mindre.

Ibland saknar jag dig som jag gör nu.

Så att jag kan känna smaken av det.

Så att jag kan känna känslan av det.

Så att jag kan känna hur mycket jag
verkligen saknar dig.




Fri vers av joho
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-05-12 23:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välkommen tillbaka med denna lilla längtansfulla text, där de inledande orden är minst lika vackra som dikten själv!
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

joho
joho