Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i beundran.

Det du gjorde.
Hade du aldrig gjort förut.
Jag var din första kärlek.

Du krossade hela mig.

Det du var tvungen att göra.
Det skrämde dig.
Att såra någon så.

Det du gjorde.
Det var starkt.
Modigt.

Du krossade hela mig.
När du lämnade mig.

Det är fyra dagar sedan nu.
Idag kunde jag för en stund vara storsint.
Se på dig med beundran.

Du kommer att gå långt.
Du bevisade för dig själv,
att ingenting kan stå i din väg.
Inte ens jag.

Jag ville inte stå i din väg.
Jag ville gå längs din väg.
Jämte dig.
Varför fick jag inte det?

Jag önskar att jag var mer som du.
Lika stark.
Lika modig.




Fri vers av Memento Vivere
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-03 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Memento Vivere
Memento Vivere