Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vit exotisk blomma i månens sken



halva natten


öppnar jag dörren


för fullmånen




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-14 22:51



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Månskenspromenad in genom dörren...Fyndigt vackert<3
2016-10-22

  Lars Hedlin
VACKERT :)
2016-10-22

  Marita Ohlquist VIP
Fin stämningsfull text från poetens penna!
2016-10-16

    ej medlem längre
Detta är vacker poesi!
2016-10-15

  Blomma-Stjärna VIP
kort dikt med dragningskraft och öppenhet för det exotiska
2016-10-14
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP