Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegeln

Mitt rum ser ut som jag
Mitt rum
och mina väggar
ser ut som jag

Men ser det som förstör
förstört och förstörde
Ser det jag aldrig vill se mer

Där står du
tror du är glansig,
fin och speciell
Men du hatar mig,
vill inte vara som dig




Fri vers av Malin Johansson
Läst 239 gånger
Publicerad 2004-09-23 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.