Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"Skuggan\"

Lång, smal och svart kom du

viskade något som långsamt
kröp in i hjärnan

det kändes som kortslutning
men började förstå

att det du vet
ska jag lära
det du lärt
skall jag finna

Lång, smal och svart
hälsar du på mig

kravlar upp

och viker ut dina vener
i mina nerver
i min själ
i mitt hat
i min avsky
i mitt hjärta
fyllt av stark pulserande ångest

kom du

lång, smal och svart




Fri vers av Malin Johansson
Läst 234 gånger
Publicerad 2004-09-23 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.