Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Linda*

Jag trodde...

Men jag fann mig
förlorad i din famn

Jag trodde...

Men jag föll
trots all lycka

Jag trodde...

Men jag kunde ej
leva utan dig

Jag trodde...

Men mörkret kröp närmre

Jag trodde du lämnat mig
Jag trodde jag hade gett upp dig

Men jag är hemsökt igen
och allt är som det skall vara




Fri vers av Malin Johansson
Läst 321 gånger
Publicerad 2004-09-23 09:09



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
att vara hemsökt betyder inte bara elände..
2004-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.