Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga vara sårbar


Börja en dans, närvarande, på en gungande slak lina
Högt upp
Djup under
Kanske nå fram
Passera egots rädslor?
Växa i det innersta?

Modet och längtan att oskyddad få flyga
Sköra, bräckliga vingar lyfter
utan att veta, om
eller vart de bär

Ödmjukhet inför möjligheten given

Tillit












© Snuffa 20161019




Fri vers av Snuffa
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-19 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa