Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monsun II


I ögat, reptilers krumsprång. Våt hud i varmt regn. Hud. Fötter. Lämnade avtryck i dubbelheten, morgondagens mättnad som söker, en spegelbild. 

På avstånd.

Samlas mängden i en liten, liten ask. Sirligt formad. Ett riskorn.

Faller på sin plats.


 




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 380 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-10-20 20:21



Bookmark and Share


  Nanna X
Fint paketererad liten text. Kanske en klapp till kalendern.
2016-12-18

  SweetTouch
Fin. Gillade i särskilt de sista raderna. Sitter och grunnar på dem nu...
2016-10-21

    Sefarge VIP
Diktkorn
som växer
inuti Läsaren.
Skapelseskön
Skaldekonst!
:)


2016-10-21

  Ulf D VIP
"Lämnade avtryck i dubbelheten", en rad att fundera mycket kring.
2016-10-20
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP