Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På varsin sida..


Lyckliga är vi

Det var aldrig meningen att kärleken skulle skänka mig ro
Nu när du är borta, jag ska inte begära ro av gudarna
I så fall, bränn mig hur än mycket som behagar dig
För jag vet, detta är andra sidan av kärleksmynten




Övriga genrer (Översättning) av Endless Love MS
Läst 288 gånger
Publicerad 2016-10-22 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS