Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monsun III

liv, växt, död, i samma vändning, andetag och färgskala
och för en stund har tågen slutat gå
irrar paraplyerna genom gångarna, suger det gröna all kraft
ur resan
i spektrat
väntar vi på översvämningen, västanvinden, blåheten
inte större än neoner gömda i mjölkvägen
oförmögna
och ändå hårt hållande
frö efter frö, tanke efter tanke, tråd efter tråd och regnbågens absurda löfte




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 328 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-10-23 11:15



Bookmark and Share


  Zachrisdotter
Så underbar...
kaos, kaos, ödmjukhet, kaos
ord att känna sig reflekterad i.
2016-10-23
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP