Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker finna en mening

men hittar inga ord
Försöker finna en tro
men hittar ingen sanning
Försöker finna en kärlek
men hittar ingen att älska
Försöker och försöker igen
Försöker hitta en bästa vän
men finner mig bara besviken
Försöker finna hopp
men hittar inget annat än en klippa
Så med andra ord finns det ingen mening
mer än livet i sig
Det hade jag aldrig för några år sedan kunnat tippa
För ensamma går vi där fram på vägen…

Ken Cassel
25/10-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 384 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-25 06:03



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Hoppet finns alltid kvar...man får inte ge upp...
2016-10-27

    ej medlem längre
Tankfulla ord som väcker känslor att läsa.
2016-10-25

    ej medlem längre
Att finnas räcker gott.
2016-10-25

  Peter Olausson VIP
Det är oktober, det är kallt och det är grått. Men solen kommer, och meningen med så mycket i tillvaron.
2016-10-25

    Orkiden
Possetiv energi med bra tankar, skapar broar av möjligheter..
Det går även när det är som jobbigast, börja med en tanke varje dag skriv ner..
Upptäckten blir de små sakerna som är så invanda eller givna att de helt plötsligt får en ny skimmer och betydelse...det där lilla som gör skillnad...
Kram
2016-10-25

    tramp
Ken, jag gillar dig och ditt skrivande solen går snart upp igen !


2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel