Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde I

jag drömde på morgonen
om ärmar i crepepapper
som lyft från stranden
och nu sträcker sig
ut över havet
jag håller upp armarna
mot molnen som rusar förbi
och de gröna och vita remsorna
når nästan barnens flygdrakar
och de skrattar som om de blivit kittlade
jag har solen i ögonen
blåsten i håret
och mina armar värker inte




Fri vers av 99knivesinside
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-27 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside