Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elektriska hjärtan eller något större

Drömmer om olika människors varma ögon från natt till natt, drömmer om händer som håller i, händer som inte släpper taget. Drömmer om lockigt hår och rakt hår och långt hår. Drömmer om fyrverkerier och rosa konfetti, om sprakande fingertoppar och elektriska hjärtan.

Drömmer om alkohol och ångest, om cigaretter och svarta lungor. Har ju lagt av, slutat med det där. Står inte längre på bord och dansar, viftar med ögonfransarna, trycker läpparna mot vilka andra läppar som helst. Röker inte cigaretter, förpestar inte min kropp. Tänker att det var dags, att jag var redo. Redo att bevisa för mig själv att jag är värd så mycket mer.

Saknar det ibland. Saknar att stå avslappnat med en cigarett i handen, bloss efter bloss. Saknar rödvin mot tungan, saknar rödvin i huvudet. Saknar ord som ramlar ut, saknar ögon som letar och hittar. Saknar händer om min midja.

Träffar någon nykter några gånger, men han är inte lika bra på att kyssas som jag minns det från alkoholfyllda nätter. Skriver ett sms, säger att jag inte är intresserad mer, han svarar att jag är en "otroligt skön karaktär". Skrattar, tänker att jag borde skriva upp det på mitt CV. Otroligt skön karaktär. Dodged a bullet there.

Drömmer om ögon som brukade vara så trygga. Drömmer om att somna på någons bröstkorg. Drömmer om att vara ensam i flera år, drömmer om att sitta själv på en sandstrand i en solnedgång och känna att jag har allt jag behöver. Inombords.

Drömmer om att bli stark. Starkare. Drömmer om att klara mig utan fyrverkerier och rosa konfetti. Drömmer om något större.

Tänker att jag är på så jävla god väg.




Fri vers (Fri form) av julia.s
Läst 394 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-31 12:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja det är bra att få inspiration att tänka om,,, detta gjorde du UTOMFÖRTRÄFFLIGT! TACK!
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

julia.s
julia.s