Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

enslig plats

 

Från en enslig plats 

milsvida vyer 

ovanför dalen 

ser jag dimman lätta 

från marken 

 

Elden sprakar så härligt 

värmer så skönt 

andedräkten syns vid varje andetag 

 

Tar en klunk kaffe från koppen 

kaffet från kannan som nyss 

hängde över elden 

 

lyssnar men hör bara 

ekot från forsen 

nere i dalen 

 

Tar lite mera kaffe 

ser solen gå upp 




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-31 21:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh så härliga rader...Älvsbyn det låter något det stammar därifrån

:D
2016-11-02

  Solstrale VIP
VÄLDIGT VACKERT VÄRDEFULLT! Så jag längtar till Norrland Luleå Piteå Älvsbyn ,,, vet du snart orkar jag inte mer vänta ,,, ta mig dit min vän ,,, snart innan frosten ,,,
2016-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle