Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av neon är du kommen...

Där bortom grenverket
Finns den platsen
Ett frågetecken flyter
Kallt vatten på ytan
Blickar som dansar i vinden
Studsar mot en skymning
Under ytan är det kallt

Kvavt, trångt och tråkigt
Rastlösheten i benen
Sprattlar och kränger
Neonljuset tränger djupt in i själen
Värmer en stund
Försvinner sedan i en röd flyktbil
En grusväg upp mot Norr
Lampor som sakta slocknar
Längs vägen till ditt hjärta




Fri vers av Pierre Ström
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-02 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström