Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#40


Blind inåt

jag måste frigöra mig
från en inre bild som är underbar
som skär i mig med sin emfysemiska karaktär
jag hatar att drömma om att vara där

jag måste be nätterna igenom
om barmhärtighet
gör mig blind inåt
gör mig blind inåt




Fri vers av 99knivesinside
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-02 20:59



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Häftigt motsägelsefull text. Gillar tuggmotstånd som utmanar till fritt tänkande snarare än till frågor om rätt eller fel tolkning.
2016-11-03
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside