Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 Uppstickare

I majsolens dag

ibland oräffsade löv

gräset sticker upp


*

Kråkan slog bullen

fick en pinne på köpet

pinnbröd att vänta?

*

En regnig dag i maj

kråkan putsade sin stass

han märkte bilen




Bunden vers (Haiku) av AektaBlond
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-05-15 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond