Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

psoriasis

 

 

hundratals röda små fläckar

spridda över min kropp

lyser som stjärnorna i rymden

 

kall vandrar månen över svart sammet

dina fingertoppar vandrar över natthimlen

som är min ljusa hy

 

vintergatan på mitt bröst,

stjärnbilder på min rygg

ett helt universum mellan täcken och lakan

 




Fri vers (Fri form) av Katinka Maria
Läst 327 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-02 16:18



Bookmark and Share


  Ezmeralda
Fin och berörande.
2016-12-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar!
2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Katinka Maria
Katinka Maria