Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seg

 

Seg 

segare

segast 

javisst !

men inte segare än kolan 

 

seg 

segare 

segast 

javisst !

Känner mig bara 

segare i kolan 




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-24 19:42



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
ROLIGT VRICKANDE VICKANDE TRICKANDE MIXANDE BLIXTRANDE :) :) :)
2016-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle