Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men mitt alibi dansar på borden

Jag har ännu inte tvättat mina fönster
det var fyra år sedan vi flyttade in och alla fläckar sitter kvar
Skymmer sikten
berättar historier

Jag är inte bra på nätter
men mitt alibi dansar på borden någon annanstans.
Medan jag är här
lämnad ensam kvar

Om min svarthet var välkomnad
skulle den ljusna

Mina poem brinner ändå bara upp i etern
osedda till och med av min älskade
Men jag visar inget
Jag bara klistrar på mig dagansiktet och ler dagleendet
(men det är sorgens rynkor och veck som formar mitt ansikte)

Ingen vet vad jag håller på med om nätterna
This will Just be one of these awful nights to put in this line of pearls

I november stannar klockorna
men jag lever ännu




Fri vers av Roses vs Dandelions
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-28 05:34



Bookmark and Share


  Il Ciclone
Fuck!!! That's beautiful!
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Roses vs Dandelions
Roses vs Dandelions