Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristaller

 

Som små nanoskalper

skär iskristallerna mot huden 

lämnar inga märken 

men skär ändå 

ser dom som vita 

flagor i cykellampans vita sken 

dom vita små nanoskalpelerna 

det sticker till 

sen är dom borta igen 

samlade som drivor på marken 

dom vita små nanoskalpelerna 

som lyser upp 

den mörkaste årstiden 

med sitt ljus 

men dom är små nanoskalpeler

som skär men lämnar inga märken 




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-28 19:22



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Wow-bra! :) <3
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle