Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kvinna är en ö

samma salt som virvlar i haven
pärlas mellan brösten
vid blodets kokpunkt ångar kroppen
och hjärtat höjer rösten

det blå i kartan blir till slut en sjö
för ingen kvinna är en ö




Fri vers av 99knivesinside
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-29 18:14



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Vacker passionerad, utgår från kartan som befaller eller bara emanerar i verklighet. Samma salt i hav och i kroppens fuktdroppar. Kvinnan och havet är ett.
2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside