Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färden - En stulen kyss

Du kan ställa frågan till de ensamma
Eller gör precis vad du vill
Skicka iväg ett kärleksmeddelande
Genom att se henne djupt i ögonen

Ställer mig i kärlekens korseld
Troget, tålmodigt och när som helst
Jag skapar en kedjereaktion
Jag ger henne all min kärlek

God morgon, älskling!
Öppna din famn och fly med mig in bland ljusen
Vi älskar, vidrör och kramas hårt
Låter himlens hjul fortsätta att snurra

Man vill aldrig bryta upp och gå skilda vägar
När man har hittat en kvinna att älska
Vi fortsätter att rida
Även efter att vi har fallit

Jag vet inte vem som gråter nu?
Kanske är det bara de unga?
Har rådfrågat både mor och far
Men det är precis som det alltid har varit

Hjärtat, jag kommer att lämna dig
Jag vet att jag kommer att klara mig
Trots att festen är slut
Jag är hopplöst förälskad i dig




Fri vers av Pierre Ström
Läst 120 gånger
Publicerad 2016-11-30 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pierre Ström