Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det Jul igen

 

Snart snart 

är det jul igen 

röda , gröna , gula eller blå 

paket i drivor under granen 

 

Glaskulor 

i gren så grön 

juleljus som lyser 

glitter i långa rader 

ringlar sig runt granen 

 

rykande het glögg 

i glasen fylles 

skinkan doftar härligt 

från ugnen 

 

lussekatter 

pepparkakor 

doftar härligt nybakta 

i köket 

nybryggt kaffe 

sprider en härlig arom 

ifrån köket 

 

En underbar kyss 

under misteln man får 

av den man älskar så 

solstrålen i mitt liv hon är 

Jag älskar henne så 

oändligt mycket 

 




Fri vers (Fri form) av Mr_Solstråle
Läst 431 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-08 19:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, snart är det tyvärr jul igen.
Men inte hemma hos oss.
Vi totalvägrar.
2016-12-08

  Solstrale VIP
Ja julens ljus skall lysa, medan vi nysa bland pepparkaksssmulor och julgranskulor som hoppar när vi skakar våra kroppar till julens högtids visa för själen sprider ljus, vi lyser... Värmer varandra så vi inte fryser... Kliar dig på ryggen så du ryser... Äter god mat som ingen åt fnyser... Grisefötterna i gelé dem får inte va me, det blir ris ala Malta för lytta och halta, sedan åker några ut på skaren å skjuter haren, sedan tillagar vi palt ja det var väl allt! </;) tjoho
2016-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle