Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödeshjulet

Känslor som svallar
svämmar över
dränker allt

Inget motstånd finns
det bryts ner
försvinner helt

Sunt förnuft saknas
det som finns
blir inte kvar

Kontrollen tappas
landar hårt
trasas sönder

Luften går ur
två lungors kraft
som skriker tyst

Efter chocken
kommer sorgen
för att stanna

En dag min vän
flyttar den ut
och saknad in

Livet har sin gång
Döden likaså
i olika takt

- snurrar Ödeshjulet




Fri vers av AjBi
Läst 318 gånger
Publicerad 2016-12-11 01:22



Bookmark and Share


  ULJO
Bra skrivet om ödets hjul
2016-12-11
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi