Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På ren danska!


Jeg vil vaere fri!

Jeg var engang i Danmark,
Skaanes forne land,
Et smukt et land det Danmark,
Skildt med hav og strand,
Fra voss her opp i Skaane,
Der laengter langt ivej,
Fra Stockholms höje skatter,
Til Helsingör og beer!




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 573 gånger
Publicerad 2006-05-16 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson