Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag, Livet.

Barnens skratt ljuder som musik i mina öron.
Och ja, jag älskar musik.
Det är som om sommaren som snart är här,
lockar skratt.

Livet leker för mig, endast fjorton vårar.
Det är som om jag vill skrika och tjuta.
Vad stoppar mig?
Inget.

Ängarna är lockande,
liksom skogens outforskade stigar.
Älven som flödar mellan bergen
sjunger vackra melodier i vågorna.

Du och jag, Livet,
du och jag.




Fri vers av Inte Perfekt
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-16 19:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
inspirerande dikt -fyller en med glädje
2006-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Inte Perfekt
Inte Perfekt