Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upptäckten

Upptäckten av det lilla
blev till något stort

Långt ifrån
storfiskarens skryt

Upptäckten slog ner
i vardagens lunk

Närmade sig sakta
utan upptäckt

Upptäcktens känsla
var förvåning

Kärleken var dess namn
kom i min famn




Fri vers av AjBi
Läst 283 gånger
Publicerad 2016-12-17 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi